Anbefalinger

Lørdag den 9. november gikk vi og 23 venner forventningsfulle ombord i M/S Sandnes.Vi ble ønsket velkommen av et hyggelig mannskap. Etter velkomsdrink og drøs ble det vist film fra nattrutens start og fram til i dag, noe som interesserte og engasjerte oss alle.

 

Vi fikk servert en lutefisk middag som var så fantastisk at det ble en salig stemning rundt bordene.. Den beste lutefisk middagen Ever. Og salig stemning kan vi si  vi hadde hele kvelden, med en fantastisk 

atmosfære, hyggelig betjening i et flott og autentisk miljø.

 

Takker fra oss og alle venner.

 

Vi kommer garantert tilbake.

 

Hilsen

 

Else og Arild Aune

 Det var med en viss forventing om litt historisk sus og en smule høytidsstemning vi embarkerte MS Sandnes onsdag 30. november 2011 kl 1900. Flere av oss har maritime karrierer bak oss, andre har kun et forhold til MS Sandnes basert på det vi har sett og hørt på litt avstand.
Vi var klar for "lutefisk og julebuffet" - dette skulle bli god mat og en litt spesiell kveld i eksklusive omgivelser? Ja så visst, slik ble det i aller høyeste grad.

Mottagelsen var upåklagelig, vertskapet var på pletten og tok oss imot og viste veien videre. Opp et dekk og så var vi i storsalongen. "Pumpene" var bemannet og vi fikk lesket strupen og historieleksjonen ble annonsert. Dermed var det bare å snuse inn atmosfæren, visuelle inntrykk forsterket følelsene, og vips hadde tidsmaskinen bragt oss tilbake i guttedagene og ungdomsårene. Plutselig så vi alle "de gamle trufaste sliterne av kystrute- og fjordabåter" i et nostalgisk-romantisk lys. Ja, det var tider det.

Vi takker så mye for det som ble traktert:
- En særdeles interessant historieleksjon der en flott film og fine bilder ble knyttet sammen verbalt og supplert med små historier om og av store menn 
- En enestående bordsetning i unike omgivelser. Jeg nevner bare:
  • Julebuffet som inneholdt alle de tre store; lutefisk, ribbe  og pinnekjøtt. Denne trioen med sine sedvanlige tilbehør falt så absolutt i smak hos samtlige. Alt var rett og slett "godt", eller for å gjengi en generell kommentar "de va skikkele goe mat"
  • Noen gjenoppdaget "lutefisken", andre så lyset for første gang og de smiler fremdeles
  • Siden skribenten er en matmons, må jeg også få takke spesielt for deserten, både riskremen, karamellpuddingen og multekremen var av beste sort. Det bevitnes herved på grunnlag av at jeg forsynte meg godt av alle
  • Etter så mye god mat var god kaffe og en avec en nødvendig avrunding av et stort måltid
  • TAKK FOR MATEN!
På vegne av pensjonistsvømmeklubben "Torsdag" takker vi "Det særdeles omsorgsfulle, hyggelige og kompetente vertskap på MS Sandnes" for en strålende inngang til årets julefeiring. Vi kom, så, hørte, åt og drakk - vi gikk fra borde med smil om munnen, med ekstra god ballast i magesekken og med en solid porsjon påfyll av senere tiders handels- og sjøfartshistorie.
Takk for oss for denne gang - vi ønsker MS Sandnes og bestning en fredsom julehøytid og et fremgansrikt, godt nytt år - god seilas videre!
Med førjulshilsen fra,
Aksel, Alf x 2, Arne, Reinert, Roald, Ståle og Håvard.
--------------------------------------------------------------------------------------

Evalueringen fra Statoil med Høydepunkt som arrangør - 26.11.2011

Bilde av Rangering----------------------------------------------------------------------------------------------
Hei, og takk for i går, det var vi som hygget oss i damesalongen fredag 2. desember.
 
I en årrekker har jeg, sammen med venner og kjente, gått ut før jul for å spise lutefisk. Vi har vært på mange av byens spisesteder og stor sett vært godt fonøyde med maten vi har fått. I år skulle vi prøve oss på noe nytt, gå ombord i gamle ærverdige MS Sandnes. Litt spent på hvordan dette ville bli; "hvor fikk de maten fra, ville maten være varm når den kom fram og ble servert, hva med lokalene osv, osv". Spørsmålene hang der, men la det med en gang være sagt, vi ble meget fornøyde med kvelden. Lutefisken kom rykende varm fra eget kjøkken og fra en kokk som på sekundet visste når den var akkureat ferdig. Gode poteter, hjemmelaget erterstuing, nydelig sennepsaus og bacon i baconfett - og servert på varme tallerkener. Maten ble servert som buffe og det var hele veien store fine stykker å forsyne seg av. Jeg gikk to runder, den tredje måtte jeg stå over for etterpå var det bebudet dessertbord. Det ble også en fin opplevelse med karamellpudding, riskrem og multekrem. EN FANTASTISK MATKVELD: Ypperlig service fikk vi av en betjening som virkelig brydde seg om gjestene sine. Vi fikk plass ved et bord i en liten hyggelig salong, Damesalongen,. Der storkoste vi oss samtidig som vi hørte godlyd og fin stemning fra de andre salongene. Og en viktig ting i tillegg: Takk for at dere ikke, som mange andre spisesteder før jul, har to bordsetninger hvor du blir presset til å fornøyde etegildet i løpet av ett par timer. Her følte vi oss velkomne til å bli værende så lenge vi ville!
 
Takk for en flott kveld og lykke til videre. Måtte dere få mange hyggelige gjester nå fram mot jul, det har dere fortjent.
 
Om vi kommer igjen, - om vi anbefaler dette for andre. ET UBETINGET JA!
 
Med de beste hilsener fra meg og mine venner.
 
Øivind Ole Midthun

------------------------------------------------------------------------------------------------
Etter 3 dagers cruise i Hardangerfjorden fikk vi disse tilbakemeldingene:

"A glorious vessel - The only way to heaven that I have found so far!
Thank you for the friendliness, the spontaniety and eagerness of all to make it truly as adventure out of this world" - Peggy Watson

"It was a dream come true! But it turned out to be even more wonderful and spectacular than my dreams. Tusen, tusen takk!" - Ellen C. L. Simmons, Houston, Texas

"We knew we were going to have a fantastic time in Norway ... and so we did!
But to the friendliness of the people to the beauty of the nature, to the happiness for the spectacular holiday, the boat and the "unique" crew have added a magic touch, turning all feelings into real joy. We will never forget!" - The Italians Anna Luca, Javco & Polo Cayorou.