Venneforening - Nattrutens venner

Bilde av Tur i Lysefjorden
Nattrutens venner er for personer som kan tenke seg å slutte opp om dette flotte skipet. Enten som passiv medlem, deltakere i arbeidet om bord, som mannskap eller som firmamedlem.


Passiv medlem:

Er for de som velger å være passive medlemmer.
Med sitt medlemskap betaler de et årlig beløp som går til restaurering og tilretteleggelse av turer for denne vennegruppen. Disse blir fulgt opp med informasjon, fremdrift og invitasjon til begivenheter. Som kyststevner, familieturer, festivaler, St. Hansfeiring, julebord og hyggekvelder etc.
Pris kr. 200 pr. år.


Aktiv medlemskap:

Her er vi ute etter flere som kan tenke seg å delta i et fastere miljø med vedlikehold, markedsføring, catering etc. Det er også behov for personer med spesialfelt innen historieskriving, foto og film. Aktive medlemmer får poeng til gratisturer, rabatter etc. Aktive kan få betalt for spesialoppdrag. Aktive stiller først i køen for utvalgte  arrangementer og turer.
Fyll ut skjema og send inn, så tar vi kontakt.
Pris kr. 200 pr. år.


Mannskaper:

Det viser seg at MS Sandnes er og blir et meget populært fartøy både for kunder og venner. Det er mange populære oppdrag å delta i, og vi vil svært gjerne ha flere mannskaper å dele dette med.

Som mannskap blir du betalt samtidig som du får mange trivelige opplevelser langs kysten. Vi trenger alle grupper og da spesielt maskinister. Faste ansettelser kan også være aktuelt.

 

Firmamedlemskap:

Som firmamedlem får firmaet fordeler ved bestillinger og oppfølging. De får delta på årlige VIP-turer og får firmalogo inngravert i foajeen. Medlemskapet koster 5000 kr. pr. år og går over 5 år om gangen.

Slik blir du med på å ta godt vare på skipet og samtidig få turer og en fin markedsføring om bord.

Til alle interesserte ber vi om å fylle ut skjema så tar vi kontakt.


Dugnadsdager:

To dager i uken har vi dugnad hvor det blir lagt opp oppgaver som passer for den enkelte. Før du møter opp bør du ringe slik at vi kan ha oversikt over hvem som kommer. Ring oss på 971 56 573.

Det er dugnad tirsdager fra kl. 18 – 22, og lørdager fra kl. 11 – 16. (Frem til sesongen begynner.)

Rettelser til tidligere påmeldte medlemmer:

Noen navn har beklageligvis falt ut av vårt system. Hører du ikke fra oss, gi beskjed. Beklager dette.


Registreringsskjema og vedtekter:

Registreringsskjema MS Sandnes  OBS!!! Feil telefonnummer på skjema. Rett nr 971 56 573
Vedtekter Nattrutens venner

Bilde av Tur til NorheimsundBilde av Tur til Norheimsund 2

Bilde av FestBilde av Mottakelse GøteborgBilde av Tur til HardangerBilde av På turBilde av Tur til Hardanger2


Bilde av IMG_1010