skip to Main Content

Julebord

Informasjon og priser om julebord. Finner du under: arrangement – Julebord, Klikk her!

3-5 retters middag

Meny 1:
Marinerte kjempereker
Med grønn asparges og eplecidersaus – serveres med nystekt brød og smør.

Reinsdyrfilèt
Serveres med friske rotgrønnsaker, rosenkål bon femme, viltsaus og kokte poteter.

Sjokolade mousse
Med frisk fuktsalat og to sauser.
Kr. 730,-

Meny 2:
Gravet laks
Med dillstuede poteter og sennepsaus.

Helstekt indrefilèt
Av okse med peppersaus – serveres med kremet champignon og brokkoli / gulrot.

Sjokolade mousse
Med bringebærsaus
Kr. 730,-

Meny 3:
Gratinerte kamskjell
Med asparges og eplecidersaus – serveres med nystekt brød og smør.

Svineplomme
Serveres med surkål, minigulrot, brokkoli, kremet saus og pannestekte poteter.

Karamellpudding
Med pisket krem.
Kr. 685,-

Meny 4:
Breiflabb
Med asparges og eplecidersaus – serveres med nystekt brød og smør.

Rogalam
Med rosenkål, gulrot og ristet champignon.

Lune bjørnebær
Med is.
Kr. 710,-

Meny 5:
Spekeskinke
Med dillstuede poteter – serveres med nystekt brød og smør.

Ovnsstekt breiflabb
Med sennep og bacon – serveres med sesongens grønnsaker og hvitvinsaus.

Eksotiske frukter
Marinert i sukkerlake med kanel, anis og vanilje. Serveres med pisket krem.
Kr. 710,-

Meny 6:
Ovnsbakt breiflabb
Med grønn asparges og eplecidersaus – serveres med nystekt brød og smør.

Lammecarrè
Serveres med friske rotgrønnsaker, champignon og spinat sautè, lammesjy og fløtegratinerte poteter.

Sjokolade mousse
Med frisk fruktsalat og to sauser.
Kr. 685,-

Drikkevarer

ØL: fra 109,-
Vin: 125 pr. glass.
Brennevin etter avtale.

Buffet

Buffetbord 1:
Rekebord: Reker, salat, brød og tilbehør.
Kr: 395,- pr. pers.

Skalldyrbord:
Reker, krabbe, blåskjell, salat, brød og tilbehør.
Kr: 475,- pr. pers.

Sjømatbord 1:
Reker, krabbe, hvitvinsdampede blåskjell, gravlaks med sennepssaus, røykelaks med eggerøre, sildesorter, salat og brød
Kr: 550,- pr. pers.

Sjømatbord 2:
Reker, krabbe, hvitvinsdampede blåskjell, kremet fiskesuppe, dampet laks, røykelaks, gravlaks, marinerte kjempereker, pannestekte poteter, kyllingklubber, potetsalat.
Tilbehør: brød, salat, eggerøre, dillsennepssaus etc.
Kr: 680,- pr. pers.

Lunsjmeny

Ovnsbakt breiflabb
Med rotgrønnsaker, eplecidersaus og kokte poteter.
Serveres med nystekt brød og smør.
Pris pr. kuvert kr: 355,-

Grillet kyllingbryst / klubber
Med pasta, pastasaus med ost, bacon og champignon.
Serveres med nystekt brød og smør.
Pris pr. kuvert kr. 340,-

Fersk / salt torsk med eggesmør
Serveres med sesongens grønnsaker og kokte poteter.
Pris pr. kuvert kr. 340,-

Pasta med skinke / bacon
Pasta med kylling.
Pasta med kjøttsaus.
Serveres med salat og brød.
Pris pr. kuvert kr. 340,-

Stekt laksefilet m/ost og creme fraiche, sitronpepper
Serveres med kokte poteter og agurksalat.
Pris pr. kuvert kr. 325,-

Fiskesuppe – kremet med fisk og skalldyr
Serveres med nystekt brød og smør.
Pris pr. kuvert kr. 195,-

Leie av båten

Seiling:
Prisen på første timen ved seilas er 25 000 kr, deretter 10 000 kr timen + 12% mva.
Minimums leietid ved seiling er 3,5 timer. Innebærer 3 timer seiling fra kai.

Leien regnes fra en halv time før avgang og til ankomst kai.
Døgnpris: ca 90.000,-

* Prisen vurderes ut fra seilingslengde/andre inntekter.

Lugarleie ved seiling:
Enkel lugar – kr. 650,- inkl. moms.
Dobbel lugar – kr: 850,- inkl. moms.

Leie ved kai
Ved bestilling av selskap, firmaarrangement, seminar etc.

Leie vinterhalvår – kr. 5.500,- + 25% mva (Oktober til Mars)
Sommerhalvår – kr. 11.000,- + 25% mva (April – september)
* Ved større selskap reduseres, eller bortfaller leien.
* Ingen leie ved kai på lutefiskaften, julebord o.l.

Lugarleie ved kai:
Enkel lugarer m/frokost – kr: 1.100,- ink. moms.
Dobbel lugar m/frokost – kr: 1.500,- ink. moms.

Overnatting i kombinasjon med leie av lokaler, pris etter avtale.

Betingelser og avbestilling

Avbestilling båt på fjorden:
– Avbestilling tidligere enn 60 dager før arrangement dato – kroner: 8.000,-
– Avbestilling senere enn 60 dager – kroner: 30.000,-
– Ved avbestilling av arrangement, må det sendes epost.

Avbestilling av selskap:
– Avbestilling må finne sted 60 dager før selskapet – kroner 0,- ved avbestilling.
– Avbestilling fra 60 til 14 dager før selskapet, belastes med 50% av avtalt pris for mat og leie.
– Avbestilling senere enn 14 dager før selskapet, belastes 50% av mat og 100% av leie.

Avbestilling av julebord / lutefiske:
– Senere enn 3-1 uke før, belastes med halv kuvertpris.
– Senere enn 1 uke før, belastes med kuvertpris.

Betingelser:
– Større selskap har egne betingelser etter egen avtale.
– Forbehold om pris justering på drivstoff.
– Alle priser er inkl. moms og ikke annet er skreve.
– Med forbehold om skrivefeil på websiden.

Back To Top