Skip to content

Julebord

Informasjon og priser om julebord. Finner du under: arrangement – Julebord, Klikk her!

3-5 retters middag

Meny 1:
Marinerte kjempereker
Med grønn asparges og eplecidersaus – serveres med nystekt brød og smør.

Reinsdyrfilèt
Serveres med friske rotgrønnsaker, rosenkål bon femme, viltsaus og kokte poteter.

Sjokolade mousse
Med frisk fuktsalat og to sauser.
Kr. 830,-

Meny 2:
Gravet laks
Med dillstuede poteter og sennepsaus.

Helstekt indrefilèt
Av okse med peppersaus – serveres med kremet champignon og brokkoli / gulrot.

Lune bær med is
Kr. 830,-

 

Meny 3:
Gratinerte kamskjell
Med asparges og eplecidersaus – serveres med nystekt brød og smør.

Svinenakke
Serveres med surkål, minigulrot, brokkoli, kremet saus og pannestekte poteter.

Karamellpudding
Med pisket krem.
Kr. 735,-

Meny 4:
Breiflabb
Med asparges og eplecidersaus – serveres med nystekt brød og smør.

Marinert lammefileet
Med rosenkål og gulrot.

Lune bjørnebær
Med is.
Kr. 810,-

 

Meny 5:
Spekeskinke
Med dillstuede poteter – serveres med nystekt brød og smør.

Ovnsstekt breiflabb
Med sennep og bacon – serveres med sesongens grønnsaker og hvitvinsaus.

Eksotiske frukter
Marinert i sukkerlake med kanel, anis og vanilje. Serveres med pisket krem.
Kr. 810,-

Meny 6:
Ovnsbakt breiflabb
Med grønn asparges og eplecidersaus – serveres med nystekt brød og smør.

Lammecarrè
Serveres med friske rotgrønnsaker, champignon og spinat sautè, lammesjy og fløtegratinerte poteter.

Lun eplekake med is
Med frisk fruktsalat og to sauser.
Kr. 785,-

Drikkevarer

ØL: fra 109,-
Vin: 125 pr. glass.
Brennevin etter avtale.

Buffet

Buffetbord 1:
Rekebord: Reker, salat, brød og tilbehør.
Kr: 450,- pr. pers.

Skalldyrbord:
Reker, krabbe, blåskjell, salat, brød og tilbehør.
Kr: 525,- pr. pers.

Sjømatbord 1:
Reker, krabbe, hvitvinsdampede blåskjell, gravlaks med sennepssaus, røykelaks med eggerøre, karbonader med løk, salat og brød.
Kr: 575,- pr. pers.

 

Sjømatbord 2:
Reker, krabbe, hvitvinsdampede blåskjell, kremet fiskesuppe, dampet laks, røykelaks, gravlaks, marinerte kjempereker, pannestekte poteter, kyllingklubber, potetsalat.
Tilbehør: brød, salat, eggerøre, dillsennepssaus etc.
Kr: 780,- pr. pers.

Lunsjmeny

Ovnsbakt breiflabb
Med rotgrønnsaker, eplecidersaus og kokte poteter.
Serveres med nystekt brød og smør.
Pris pr. kuvert kr: 455,-

Grillet kyllingbryst / klubber
Med pasta, pastasaus med ost, bacon og champignon.
Serveres med nystekt brød og smør.
Pris pr. kuvert kr. 440,-

Fersk / salt torsk med eggesmør
Serveres med sesongens grønnsaker og kokte poteter.
Pris pr. kuvert kr. 440,-

Pasta med skinke / bacon
Pasta med kylling.
Pasta med kjøttsaus.
Serveres med salat og brød.
Pris pr. kuvert kr. 360,-

Stekt laksefilet m/ost og creme fraiche, sitronpepper
Serveres med kokte poteter og agurksalat.
Pris pr. kuvert kr. 425,-

Fiskesuppe – kremet med fisk og skalldyr
Serveres med nystekt brød og smør.
Pris pr. kuvert kr. 295,-

Leie av båten

Seiling:
Prisen på første timen ved seilas er 25 000 kr, deretter 10 000 kr timen + 12% mva.
Minimums leietid ved seiling er 3,5 timer. Innebærer 3 timer seiling fra kai.

Leien regnes fra en halv time før avgang og til ankomst kai.
Døgnpris: ca 90.000,-

* Prisen vurderes ut fra seilingslengde/andre inntekter.

Lugarleie ved seiling:
Enkel lugar – kr. 650,- inkl. moms.
Dobbel lugar – kr: 850,- inkl. moms.

Leie ved kai
Ved bestilling av selskap, firmaarrangement, seminar etc.

Leie vinterhalvår – kr. 5.500,- + 25% mva (Oktober til Mars)
Sommerhalvår – kr. 11.000,- + 25% mva (April – september)
* Ved større selskap reduseres, eller bortfaller leien.
* Ingen leie ved kai på lutefiskaften, julebord o.l.

Lugarleie ved kai:
Enkel lugarer m/frokost – kr: 1.100,- ink. moms.
Dobbel lugar m/frokost – kr: 1.500,- ink. moms.

Overnatting i kombinasjon med leie av lokaler, pris etter avtale.

Betingelser og avbestilling

Avbestilling båt på fjorden:
– Avbestilling tidligere enn 60 dager før arrangement dato – kroner: 8.000,-
– Avbestilling senere enn 60 dager – kroner: 30.000,-
– Ved avbestilling av arrangement, må det sendes epost.

Avbestilling av selskap:
– Avbestilling må finne sted 60 dager før selskapet – kroner 0,- ved avbestilling.
– Avbestilling fra 60 til 14 dager før selskapet, belastes med 50% av avtalt pris for mat og leie.
– Avbestilling senere enn 14 dager før selskapet, belastes 50% av mat og 100% av leie.

Avbestilling av julebord / lutefiske:
– Senere enn 3-1 uke før, belastes med halv kuvertpris.
– Senere enn 1 uke før, belastes med kuvertpris.

Betingelser:
– Større selskap har egne betingelser etter egen avtale.
– Forbehold om pris justering på drivstoff.
– Alle priser er inkl. moms og ikke annet er skreve.
– Med forbehold om skrivefeil på websiden.

Back To Top